Završena PR ARENA International

Završena PR ARENA International

Piše: -
PR Arena Sarajevo

PR ARENA International, regionalna konferencija za studente o odnosima s javnošću, danas je službeno zatvorena. Više od 300 studenata iz regije imalo je priliku slušati 9 predavanja eminentinih stručnjaka iz sfere PR-a, marketinga i medija, a pored toga održana je i panel diskusija Vlada 2.0.

Sudionici panel diskusije bili su: ministar znanosti, obrazovanja i mladih Kantona Sarajevo Damir MarjanovićSenka Kurt, glavna i odgovorna urednica RSG radija, Darko Soković, direktor Dokukina, Nikolina Spasikova Risteska, PR premijera Vlade republike Makedonije i Tarik Kapetanović, blogger.

PR menadžer Kombank arene, Danijela Rakić je rekla: “Oduševljena sam PR Arenom. Lijepo je vidjeti studente s područja Balkana kako zajedno uče i razmjenjuju iskustva, te se nadam da će ovakav vid druženja postati tradicionalan.”

Svi učesnici su nakon odslušanih predavanja dobili certifikate o sudjelovanju, ali ono vrijednije što će ponijeti sa sobom je znanje i prijateljstva koja će im sigurno pomoći u nastavku njihovih karijera.