Vine aplikacija u novoj verziji donosi glazbene novitete

Vine aplikacija u novoj verziji donosi glazbene novitete

Piše: -
Vine aplikacija glazba

Vine, megapopularna video aplikacija koja vam omogućuje snimanje 6-sekundnih videa dobila je novu nadogradnju koja će se posebno svidjeti onima koji žele veću kontrolu nad glazbom u svojim vineovima.

Sudeći po najavi noviteta na službenom blogu, u Vineu su svjesni da je glazba od samog početka jedan od ključnih elemenata aplikacije i sada opcije korištenja glazbe u Vine videima žele podići na novu razinu.

https://vine.co/v/ejVEEEm71ar

Glazbu svojim Vine videima dodajete tako da pritisnete ikonu glazbene note koju ćete pronaći u donjem desnom kutu vašeg videa. Da ne bi sve ostalo samo na ovome, Vine aplikacija sada ima i Snap to Beat opciju kojom u nekoliko koraka možete stvoriti perfect loop video klipove, tj. one u kojima je vrlo teško vidjeti prijelaz između ponovnog pokretanja videa pa izgledaju kao da nemaju početak i kraj.

Vine Snap to Beat opcija će nakon odabira pjesme automatski odrediti koliki je dio pjesme potreban kako bi se napravio perfect loop.

https://vine.co/v/ejVEvtP0l0O

Naravno, želite li sami odabrati koji dio pjesme želite iskoristiti, samo trebate isključiti Snap to Beat i odluka o tome koliko će trajati glazbena podloga koju ćete ‘ubaciti’ u svoj Vine video je samo na vama.

https://vine.co/v/ejVEhJBg3m5

Uz sve to, Vine je dodao opciju lakog pregleda najpopularnijih pjesama korištenih u vineovima kroz Featured Tracks dio gdje brzinski možete neku od ponuđenih stvari ubaciti u svoj novi Vine video.

https://vine.co/v/ejVEavAvKvA

Također, kada u nekom vineu čujete pjesmu koja vam zvuči dobro, ali ne znate naziv ni autora, više ne morate odgovor tražiti u komentarima oslanjajući se na to da će vam se zajednica ili autor smilovati i otkriti o kojoj se pjesmi radi. Od sada napokon možete pritisnuti ikonu note na tuđim vineovima kako bi vam se prikazala informacija o traženoj pjesmi.

https://vine.co/v/ejV03r5bKQO

Vine Featured Tracks opcija je dostupna za iOS i Android dok je Snap to Beat za sada dostupan samo za iOS.

Više informacija možete saznati na službenom Vine blogu i na music.vine.co.

Što kažete na novitete koje donosi Vine aplikacija? Jeste li ih već testirali?

Fotografija: Pexels / InPublic