Vine aplikacija u novoj verziji donosi glazbene novitete

Vine aplikacija u novoj verziji donosi glazbene novitete

Piše: -
Vine aplikacija glazba

Vine, megapopularna video aplikacija koja vam omogućuje snimanje 6-sekundnih videa dobila je novu nadogradnju koja će se posebno svidjeti onima koji žele veću kontrolu nad glazbom u svojim vineovima.

Sudeći po najavi noviteta na službenom blogu, u Vineu su svjesni da je glazba od samog početka jedan od ključnih elemenata aplikacije i sada opcije korištenja glazbe u Vine videima žele podići na novu razinu.

Glazbu svojim Vine videima dodajete tako da pritisnete ikonu glazbene note koju ćete pronaći u donjem desnom kutu vašeg videa. Da ne bi sve ostalo samo na ovome, Vine aplikacija sada ima i Snap to Beat opciju kojom u nekoliko koraka možete stvoriti perfect loop video klipove, tj. one u kojima je vrlo teško vidjeti prijelaz između ponovnog pokretanja videa pa izgledaju kao da nemaju početak i kraj.

Vine Snap to Beat opcija će nakon odabira pjesme automatski odrediti koliki je dio pjesme potreban kako bi se napravio perfect loop.

Naravno, želite li sami odabrati koji dio pjesme želite iskoristiti, samo trebate isključiti Snap to Beat i odluka o tome koliko će trajati glazbena podloga koju ćete ‘ubaciti’ u svoj Vine video je samo na vama.

Uz sve to, Vine je dodao opciju lakog pregleda najpopularnijih pjesama korištenih u vineovima kroz Featured Tracks dio gdje brzinski možete neku od ponuđenih stvari ubaciti u svoj novi Vine video.

Također, kada u nekom vineu čujete pjesmu koja vam zvuči dobro, ali ne znate naziv ni autora, više ne morate odgovor tražiti u komentarima oslanjajući se na to da će vam se zajednica ili autor smilovati i otkriti o kojoj se pjesmi radi. Od sada napokon možete pritisnuti ikonu note na tuđim vineovima kako bi vam se prikazala informacija o traženoj pjesmi.

Vine Featured Tracks opcija je dostupna za iOS i Android dok je Snap to Beat za sada dostupan samo za iOS.

Više informacija možete saznati na službenom Vine blogu i na music.vine.co.

Što kažete na novitete koje donosi Vine aplikacija? Jeste li ih već testirali?

Fotografija: Pexels / InPublic