Tumblr aplikacija stigla je na iOS u svojoj 4.0 verziji, provjerite koje...

Tumblr aplikacija stigla je na iOS u svojoj 4.0 verziji, provjerite koje su novosti

Piše: -
Tumblr aplikacija iOS

Tumblr je ažurirao svoju iOS aplikaciju. Tumblr 4.0, koji također ima novi dizajn, uključuje brojne mogućnosti prethodno dostupne samo na računalima. Neke od novih mogućnosti uključuju kreiranje sekundarnih blogova u pokretu ili dopuštanje objava na svojem blogu. Osim postojećih, neki dodaci su posebno dizajnirani za iOS, poput novog “Today” widgeta.

Widget koristi prednosti Appleovog iOS 8 operativnog sustava te vam omogućuje da vidite korisne informacije i drugi sadržaj direktno na Todayu. Također prikazuje ono što je aktualno na Tumblru, a manje aktivnosti vezane za vlastiti blog i novosti iz vaše Tumblr mreže.

Osim navedenih mogućnosti kreiranja više blogova i dopuštanja komentara drugih korisnika kojima se potiče na širenje navike bloganja putem iOS uređaja, ažurirana aplikacija također je dobila nekoliko opcija koje već postoje na Androidu. To uključuje najviše traženu opciju Tumblr korisnika: mogućnost da video sadržaj objavljuju jednostavnim copy/pasteanjem u video URL.

Osim toga, iOS korisnici sada mogu filtrirati pretraživanje prema vrsti objave – poput fotografija, videa ili razgovora – kao i kretanje između novih i najpopularnijih objava. To su karakteristike koje su bile dostupne u popularnoj aplikaciji Tumblra – XKit kojom se već neko vrijeme koriste napredni korisnici.

U paketu ažuriranog izdanja aplikacije dolazi i šačica manjih poboljšanja koja uključuju  poboljšanu traku za pretraživanje, nove avatare, bolje sučelje za iPad i još mnogo toga.

Jeste li već instalirali Tumblr 4.0 na svoj iPhone? Kakvi su dojmovi?

Fotografija: Tumblr