Suradnja Optime Telekoma i Grizli komunikacija: Čeka li nas više gerilskih kampanja?

Suradnja Optime Telekoma i Grizli komunikacija: Čeka li nas više gerilskih kampanja?

Piše: -
tomislav cehulic grizli komunikacije

Telekomunikacijski operater, Optima Telekom i Grizli komunikacije, agencija koja pruža cjelovite komunikacijske usluge, sklopili su ovih dana ugovor o suradnji. Grizli komunikacije vodit će cjelokupne odnose s javnošću te brinuti o sadržaju na društvenim mrežama Optime Telekoma u Hrvatskoj s ciljem upoznavanja šire javnosti s brojnim novitetima ovog telekomunikacijskog operatera.

Nadolazeću jesen Optima Telekom će obogatiti različitim kreativnim i društveno odgovornim projektima, kao i nizom pogodnosti za postojeće, ali i buduće korisnike.

Agencija Grizli komunikacije na tržištu je prisutna nešto duže od tri godine, a njezina komparativna prednost ističe se u pružanju 360° komunikacijskih usluga za klijente, što podrazumijeva:

  • vođenje odnosa s javnošću i komunikacije na društvenim mrežama
  • kreiranje online kampanja i kreativnih oglašivačkih koncepata
  • gerilsko oglašavanje
  • dizajn i organizaciju evenata

U kratkome periodu prisutnosti na hrvatskome tržištu, agencija je pridobila povjerenje velikog broja klijenata i kontinuirano surađuje s velikim tvrtkama iz različitih industrija, ali i pruža cjelovitu potporu startup projektima, za što je osobito specijalizirana.

„Optima planira niz aktivnosti usmjerenih na korisnike usluga te nam je pritom vrlo važno imati pouzdanog partnera s kojim možemo surađivati  na različitim komunikacijskim platformama. Uživamo pripremajući nove, zanimljive projekte kojima ćemo unijeti promjene na hrvatskome telekomunikacijskome tržištu”, rekla je Irena Domjanović, članica Uprave Optima Telekoma.

„Izuzetno smo ponosni što je Optima Telekom odabrala upravo Grizli komunikacije za odnose s javnošću u Hrvatskoj. Drago nam je što možemopružiti cjelovitu komunikacijsku potporu kompaniji koja uspješno odgovara na sve izazove tržišta. Za našu agenciju ovo je još jedan od niza uspjeha i izazov kojem ćemo pristupiti odgovorno i s entuzijazmom”, izjavio je Tomislav Čehulić, direktor Grizli komunikacija.

Foto: PR/Grizli komunikacije