PetitTube pronalazi još nepogledane YouTube video klipove kako biste ih vi mogli...

PetitTube pronalazi još nepogledane YouTube video klipove kako biste ih vi mogli vidjeti prvi

Piše: -
PetitTube pronalazi još nepogledane YouTube video klipove kako biste ih vi mogli vidjeti prvi, novi video klipovi na youtubeu, kako pronaći novi video na youtubeu, youtube video, novi youtube video, traženje videa na youtubeu

Neki YouTube video klipovi su već odavno postali legendarni po broju pregleda, a za neke nitko, osim autora ili autorice, još uvijek ne zna. Tu na scenu dolazi PetitTube, web stranica vrlo jednostavne ideje – pronalaziti sve YouTube uratke koje još nitko nije pogledao i upravo vama dodijeliti čast prvog gledanja.

Što se tiče sadržaja, on je zbilja raznovrstan pa nikada ne znate što će biti u idućem videu koji će vam se prikazati. Moje brzinsko iskustvo stranice krenulo je s oglasom za prodaju stana u nekoj arapskoj zemlji, nastavilo se s kratkom snimkom šetnje ulicom nepoznatog grada, a sve sam zaokružio kratkim spotom nepoznatih francuskih repera. Tko zna, možda upravo moj klik pokrene lavinu i izvuče ih iz YouTube anonimnosti!

PetitTube vam također ispod svakog videa nudi opciju da video lajkate ili dislajkate tj. donesete sud je li video koji ste pogledali nepravedno zapostavljen ili mu je ipak mjesto u bespućima internetskog zaborava.

Što kažete na PetitTube? Jeste li naišli na neki zanimljivi video?

Fotografija: Alex / Flickr