Partnerski program za YouTube napokon dostupan i u Hrvatskoj

Partnerski program za YouTube napokon dostupan i u Hrvatskoj

Piše: -
youtube partnerski program

Napokon smo i to dočekali. YouTube je svim građanima Hrvatske, koji kreiraju originalan sadržaj za ovaj videoservis, napokon omogućio da zarađuju od svog truda i kreativnosti.

Kao što je prije nekoliko dana objavljeno na Adwords Blogu Croatia, “svi talentirani autori, snimatelji, stvaratelji sadržaja u Hrvatskoj, veliki i mali, mogu biti dio Partnerskog programa za YouTube”. Jednom kada se prijave, i postanu partneri, stvaratelji sadržaja (bez obzira bili to pojedinci ili tvrtke) napokon će moći zarađivati na ovoj platformi, a istovremeno će im biti omogućen pristup brojnim ekskluzivnim Googleovim alatima i resursima kojima će na YouTubeu moći postići još više.

– Smatramo da je važno da nagradimo naprednije članove zajednice: one koji redovito objavljuju originalne, kvalitetne sadržaje – napisala je Katarina Sušac iz Google AdWords Hrvatska.

Iz YouTubea se nadaju kako će na ovaj način iz Hrvatske privući još više kvalitetnih videoblogera, glazbenika i kreativaca, a sve kako bi hrvatsku internetsku scenu dodatno obogatili zanimljivim sadržajem.

Mi iz InPublica apsolutno podržavamo ovaj potez najvećeg videoservisa na svijetu, a ako je i vas ova vijest natjerala da se potrudite oko dodatnog prihoda za život, ali ne znate otkuda početi, slobodno bacite pogled na naš YouTube vodič za početnike.

Foto: Geralt/Pixabay