O nama

O nama

Kada smo u prosincu 2011. godine pokrenuli portal InPublic.hr, htjeli smo u sklopu svog studentskog projekta kreirati mjesto u potpunosti posvećeno društvenim mrežama, odnosima s javnošću, medijima i marketingu. Plan se tada činio jednostavnim; kroz naše članke pratili bismo trendove u svijetu društvenih medija, sudili marketinškim i PR kampanjama, kritizirali i hvalili domaću i stranu medijsku scenu te, na kraju krajeva, stvarali sadržaj s kojime bismo bili ponosni.

Sve je započelo uz šalicu studentske kave

Početci bloga bili su zaista zabavni te se sa smiješkom prisjećamo svih tekstova, kava i sastanaka odrađenih s našim prijateljima i kolegama, bez kojih danas portal ne bi postojao, a oni su:  Nikolina Sok, Iva Cigrovskij, Tanja Džido, Vlatko Škrlin, Anja Vujević, Romana Sedak, Vlatka Šelimber. 

Sva ekipa koja je radila na blogu u međuvremenu je diplomirala, zaposlila se po PR i marketinškim agencijama, medijima ili e-commerce webovima. Jednostavno smo odrasli, stasali i postali profesionalniji, a sada je vrijeme za novu fazu, jedan novi web i jedan veći projekt, a to je InPublic 2.0.

Dobrodošli na novi InPublic.hr

Danas InPublic.hr čine Dejan Jelić, Maja Belušić, Daniel Škarek i Davor Igrić. Timu se u kolovozu 2015. godine pridružila i Nikolina Erstić. Svakodnevno ćemo se truditi donositi vam zanimljive vijesti, priče i intervjue s ljudima iz industrije; tvitati i fejsbukovati s vama na našim društvenim kanalima, a povremeno popiti i koju pivu na druženjima uživo po raznim konferencijama na kojima ćemo se naći.

Do čitanja!