O nama

Iza priče o InPublicu stoji jedna obična ideja koja je dvojici stasitih momaka i jednoj kreativnoj djevojci došla sasvim spontano na popodnevnoj kavi jednog malo sporijeg dana. Shvatili smo da dijelimo istu strast prema društvenim mrežama, medijima, PR-u i srodnim temama i najvažnije – da obožavamo pisati. Ono u što se ta ideja pretvorila je u ovom trenutku pred vama i to u obliku isključivo autorskih tekstova.

Na ovom blogu nećete pročitati objektivne vijesti, ali ni neargumentirane hejtove. Pročitat ćete ono što nas uveseljava, čemu se divimo, što nas frustrira i sve ostale teme za koje smatramo da imamo štogod pametno za reći o njima te da su vrijedne naše i vaše pažnje.

Tako ćemo vam pokušati približiti svijet medija, društvenih mreža i odnosa s javnošću. Komentirat ćemo PR kampanje, analizirati medije, donositi savjete vezane uz društvene mreže, kritizirati kada bude potrebno i hvaliti kada god se za to pruži prilika.

Ukratko, ovo je vaša destinacija za sve “in” teme iz navedenih kategorija na kojoj ćemo se uvijek truditi potaknuti kvalitetnu diskusiju. Ako se ikad zaželite razglabanja o Facebook bugovima, dosadnim tviterašima, najboljim Instagram fotkama, jeftinim novinarskim portalima, genijalnim PR kampanjama, a smatrate da kroz komentare ne možete izraziti svoj stav ili vam je jednostavno do druženja s hiperaktivnim mladim ljudima uvijek spremnih za igranje s nekim novim idejama – javite se za kavu. :)

Kontakt: redakcija (at) inpublic.hr

Inpublic Team:

  • Davor Igrić
  • Dejan Jelić
  • Maja Belušić

Kolege bez kojih portal ne bi uspio:

  • Nikolina Sok
  • Iva Cigrovskij

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>