Mediji na drukčiji način: Nova medijska zanimanja

Mediji na drukčiji način: Nova medijska zanimanja

Piše: -
Simpozij mediji Hrvatski studiji

5. simpozij ‘Mediji na drukčiji način’ u organizaciji Udruge studenata komunikologije i novinarstva ‘Komuna’ na Hrvatskim studijima održat će se 9. svibnja 2013. u dvorani Zagreb na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj.

Prošlogodišnja tema simpozija ‘Priprema, pozor, PR!’ ugostila je predavače iz PR struke koji su posjetiteljima iz prve ruke predočili čime se zapravo bave. Između ostalih predavači su bili: Goran Rotim, Mirjana Rakić, Nenad Prelog, Božo Skoko, Franjo Maletić, Ante Gavranović, Ana Penović, Krešimir Macan, Aleksandra Kolarić, Violeta Colić, Ranko Vučinić i drugi.

Tema ovogodišnjeg simpozija je ‘Nova medijska zanimanja’. Tko su ovogodišnji predavači otkrit ćemo vrlo brzo, a organizatori pozivaju sve studente da se prijave na natječaj za najbolju fotografiju, esej ili likovni uradak.

Istekom natječaja sve pristigle fotografije, likovne uratke i studentske eseje pažljivo će razmotriti i vrednovati stučno povjerenstvo. Rok za prijavu je 4. svibnja 2013. godine, a više informacija možete pronaći na Facebook stranici Mediji na drukčiji način kao i Facebook eventu.

Autori najbolje fotografije, likovnog uratka i studentskog eseja bit će bogato nagrađeni, te će ih organizatori predstaviti na ovogodišnjem Simpoziju te njihove uratke objaviti u časopisu ‘Oprez!’. Najbolje fotografije koje će ući u uži krug također će biti izložene u predvorju knjižnice Hrvatskih studija gdje će ih posjetitelji svakodnevno moći gledati. Autore pet najboljih likovnih uradaka organizatori će kontaktirati, preuzeti uratke te ih također izložiti u sklopu Simpozija.

Zato – fotoaparate, kistove i olovke u ruke i prikažite vaš pogled na društvene mreže.

Simpozij ‘Mediji na drukčiji’ pratite na Facebooku i Twitteru.