Izgleda da će vam Facebook uskoro početi predlagati teme za vaše buduće...

Izgleda da će vam Facebook uskoro početi predlagati teme za vaše buduće objave

Piše: -
Facebook objave ideje

Sigurno ste se barem jednom pronašli u situaciji da držite svoj smartphone u ruci ili sjedite za računalom i lutate Facebook News Feedom u potrazi za inspiracijom za novu objavu, ali ona nikako da dođe. Kako bi ovakve situacije postale prošlost, a vaši statusi što češći, Facebook se dosjetio zanimljive ideje – prikazat će vam popis aktualnih hashtagova kako bi vam dao inspiraciju za vašu iduću objavu.

Blog SocialTimes javlja da se ova opcija počela pojavljivati nekim korisnicima, ponajprije community managerima i to na fan stranicama koje vode.

Facebook objave prijedlozi - aktualne teme

Facebook se pobrinuo pružiti kratki i opis za svaki aktualni hashtag kako bi CM-ovima olakšao odluku o tome mogu li neki od njih iskoristiti za promociju brenda kojeg vode.

Facebook objave prijedlozi - opis hashtaga

Da ovakvi Facebook eksperimenti nisu namijenjeni samo fan stranicama pokazuje slučaj korisnika koji je ostavio komentar na prijateljevu objavu u kojoj ovaj bodri Cleveland Cavalierse, svoj NBA tim. Nakon toga je pogledao svoj prozor za pisanje novih objava i vidio ikonu košarkaške lopte uz Facebookov podsjetnik da je utakmica u kojoj igraju Cleveland Cavaliersi na rasporedu tog dana.

Facebook prijedlozi za objave - komentar

Facebook prijedlozi za objave - košarka

Ono što je najzanimljivije je tvrdnja korisnika da nikada nije lajkao fan stranicu te NBA momčadi.

Jeste li primjetili ove novosti na svojem News Feedu?

Fotografija: Drew Coffman