InPublic.hr je dobitnik VIDI Web Top 100 nagrade za jedan od 10...

InPublic.hr je dobitnik VIDI Web Top 100 nagrade za jedan od 10 najboljih blogova u zemlji!

Piše: -
VIDI Web Top 100 nagrada

Ukoliko nas pratite malo duže vjerojatno znate da smo prije tjedan dana proslavili svoj prvi rođendan. Izašli smo van, malo pojeli i popili, proveselili se i proslavili svoju prvu godinu postojanja u opuštenoj atmosferi (koliko su nam notifikacije na našim mobitelima to dopuštale). Zaista se nismo nadali da ćemo dobiti najbolji rođendanski poklon koji smo mogli zamisliti!

Prije nešto više od mjesec dana prijavili smo se na 14. izdanje VIDI Web Top 100, godišnji izbor stotinu crème de la crème odredišta domaćeg weba i to u, naravno, kategoriji blogova. Jučer je bila objava rezultata pa smo s nestrpljenjem i zvjezdicama u očima pohrlili vidjeti kako smo prošli. Imali smo što i vidjeti. Markica koja glasi „Top 10 HR Web“ stoji pokraj imena našeg bloga! InPublic se u konkurenciji od preko 70 blogova po izboru žirija smjestio u 10 najboljih te nam je ove godine dodijeljena prestižna VIDI Web Top 100 nagrada!

(Za one nestrpljive, proglašenje 10 najboljih blogova 2012. počinje od 8:45)

Iznimno sam ponosan na to da smo u samo godinu dana postojanja uspjeli postići priznanje kakvo je VIDI Web Top 100 nagrada, a koje potvrđuje kvalitetu sadržaja koja je proizvod našeg konstantnog zalaganja, bezrezervne vjere u ovaj projekt kao i iznenadnih napada kreativnosti. :) Izrazito mi je drago svakodnevno graditi ovaj projekt sa skupinom genijalnih kreativaca koji su ga se zajedno sa mnom odvažili pokrenuti. Međusobno si iz dana u dan pomažemo pronaći inspiraciju kako bi vama, našim posjetiteljima i svima ostalima koji nas možda tek povremeno pratite ponudili sadržaj zbog kojeg ćete zastati i promisliti, makar se i ne slagali s našim stavovima. Jer InPublic upravo to i je – mjesto gdje vam nekoliko ludih mozgova (i to kažem u najpozitivnijem mogućem smislu) nudi svoju verziju društvenomrežne, PR-ovske i medijske stvarnosti, a svi vi ste u bilo kojem trenutku pozvani opaliti nam virtualni šamar i reći nam zašto smatrate da smo u krivu ili nas potapšati po ramenu i otkriti zašto se slažete s nama. Stvorili smo u potpunosti slobodnu platformu za diskusiju i osobno jamčim da će takva i ostati sve dok nas bude bilo.

U ime cijelog uredništva zahvaljujem stručnom ocjenjivačkom žiriju na ovoj nagradi kao i svim sadašnjim i budućim posjetiteljima bloga, u idućoj godini ćemo se potruditi InPublic dignuti na još kvalitetniju razinu i zaslužiti stalno mjesto u vašim bookmarksima.

Čestitke svim ostalim pobjednicima ovogodišnjeg izbora, još se privikavamo na to da smo u društvu s nekim mainstream facama domaćeg interneta. Širok smješak od uha do uha nam još uvijek ne silazi s lica, a sigurni smo da i neće još dugo vremena. :)