Emoji Mosaic je alat koji bilo koju fotografiju pretvara u hrpu emotikona

Emoji Mosaic je alat koji bilo koju fotografiju pretvara u hrpu emotikona

Piše: -
Emoji Mosaic emotikoni alat

Emotikoni se danas koriste više nego ikada prije i to prije svega zahvaljujući aplikacijama za dopisivanje. Rijetko koji Messenger, WhatsApp ili Viber razgovor prođe bez upotrebe barem jednog emotikona.

Danas emotikoni imaju toliki utjecaj da su ih i neki brendovi odlučili koristiti za promociju u svojim PR objavama, a sigurno je da ćemo u budućnosti viđati još kreativnih načina korištenja emotikona kao sredstva za pričanje priče.

No, ono što je zaljubljenicima u emotikone do sada nedostajalo, a da to možda nisu ni znali je praktičan način da svaku svoju fotografiju pretvore u hrpu emotikona. Upravo se toga dosjetio Eric Andrew Lewis koji radi kao developer za New York Times. Eric je osmislio Emoji Mosaic, alat koji će bilo koju vašu fotografiju pretvoriti u mozaik srca, voća, slatkiša, životinja i ostalih emotikona.

Emoji Mosaic se, uz još neke zanimljive alate, nalazi na Ericovoj web stranici ericandrewlewis.github.io, funkcionira na vrlo jednostavan način – samo uploadate željenu fotografiju, pričekate par sekundi da alat pronađe emotikone istih ili sličnih boja kao što su na originalnoj fotografiji i nakon toga možete uživati u generiranom mozaiku emotikona.

Savjetujemo da fotografije koje ćete koristiti budu nešto više rezolucije i jasnih boja jer će konačni rezultat biti bolji.

Izravan link na Emoji Mosaic nalazi se ovdje.

Fotografija: Emoji Mosaic / InPublic