Do!ts u novom, tiskanom i limitiranom izdanju

Do!ts u novom, tiskanom i limitiranom izdanju

Piše: -
Do!ts magazin

Do!ts magazin najčitaniji je domaći magazin za promicanje rukotvorina, ‘uradi sam’ kulture i kreativaca. Nakon tri uspješna online (.pdf) broja ovaj magazin – napokon je dostupan u tiskanom, limitiranom izdanju! Svoj primjerak novog broja za samo 35 kuna možete naručiti do isključivo do 19. studenog i to putem do!ts webshopa. Nakon toga magazin ide u tisak i isporuku naručiteljima ravno na kućnu adresu! Osnivači projekta Ivona Biljuš, Marina Krmpotić i Nebojša Grbačić su za veći broj prvih naručitelja 120 stranica ovog božićnog izdanja, pripremili i poklon – ilustrirani kalendar.

U tiskanom izdanju donosimo dvadesetak vodiča za izradu uglavnom božićnih ukrasa, intervjue s kreativcima, kreativne ideje za advent, specijal ‘muški Božić’, recepte za tri vrste (tradicionalni, natur i kič) božićnih jela i brojne druge, ‘unikatne’ sadržaje – rekao nam je Grbačić.

Inače, do!ts magazin postoji godinu dana. Do sad je izlazio kao online (.pdf) izdanje te je objavljeno ukupno tri broja. Svaki od njih u prosjeku je imao 200.000 jedinstvenih čitatelja i dva milijuna impresija, dok je drugo izdanje (ono valentinovsko) pročitalo više od pola milijuna ljudi. U međuvremenu, do!ts je u suradnji s Večernjim listom objavio specijal, tiskanu knjižicu ‘Vodič za proljetno uređenje stana’ koji je bio dostupan na kioscima uz Večernji list. Tiskano izdanje novog, 4. broja, neće biti dostupno na kioscima, već je riječ o ‘print on demand’ izdanju po principu grupne kupovine, a posredstvom Cerovski Print Boutique tiskare. Četvrti broj do kraja će tjedna biti dostupan i kao besplatno .pdf izdanje.