Čitav internet umire od smijeha na ovu genijalnu britansku reklamu za instant...

Čitav internet umire od smijeha na ovu genijalnu britansku reklamu za instant rezance

Piše: -
Pot Noodle rezanci reklama

Ako niste znali, Pot Noodle je najpoznatiji britanski brend instant rezanaca i jedan od najpoznatijih britanskih brendova općenito. No rezanci u zadnje vrijeme sve teže dolaze u usta mlađih generacija, ponajprije zbog toga što se ovakve obroke kroz godine sve više počelo poistovjećivati s neradnicima.

Lucky Generals, agencija angažirana za novu Pot Noodle kampanju imala je za zadatak na kreativan način istaknuti jednostavnost korištenja Pot Noodlea kako bi brend postao primamljiv mladima.

To su odlučili napraviti reklamom koja prikazuje mladića koji sanja o boksačkom ringu i koji je svjestan da će samo uz puno truda moći postati zvijezda. Pot Noodle mu služi kao obrok koji je gotov u tren oka i koji ga ne sputava u ‘rockyjevskom’ fokusiranju na trening kako bi jednog dana postao svjetski poznat što na kraju reklame i postaje, ali ne na način na koji je itko očekivao.

Zgodna zanimljivost za rubriku ‘Vjerovali ili ne’!

17-godišnji Michael Moran, koji ima ulogu glavnog protagonista u reklami, u stvarnom životu je zbilja trenirao boks i to osam mjeseci prije nego se odlučio na karijeru glumca, a ova mu je reklama prvi angažman.

Nakon audicije u Londonu, Michael je odletio u Bukurešt gdje je reklama i snimana, a za finalnu verziju bila su potrebna puna dva dana na setu. Također, izjavio je da mu uopće nije bilo neugodno zbog oskudnog zelenog kostima koji je morao nositi u ringu „jer je uvijek spreman za šalu“.

Pogledajte i zanimljiv behind-the-scenes video koji prikazuje kako je teklo snimanje i otkriva još neke detalje jedne od najboljih (i najduhovitijih) reklama koje smo mali prilike vidjeti u zadnje vrijeme.

Fotografija: YouTube